BuddyWise - Panningen

Omschrijving:
Buddywise is een bedrijf dat helpt bij het geven van online cursussen. Het doel van Buddywise is om verschillende cursussen te kunnen volgen, online, samen met andere cursisten in de omgeving. Study like buddy’s en vraag hulp aan elkaar of deel tips, zodat iedereen de cursus met een succes kan afronden.

Het voordeel van buddywise is dat je de cursus voert samen met andere cursisten. Dit wordt uitgevoerd zonder docent, wat overigens ook weer voordeliger is. Kies online een cursus uit en nodig vrienden uit om de cursus eventueel samen te doen. Zo kun je met bekende werken, maar het is ook mogelijk om de cursus uit te voeren met onbekende ‘buddy’s’ of zoals wij het noemen: LAT. Learning Apart Together. Lukt het jou om vrienden uit te nodigen dan zullen we dat belonen met korting!

In ons assortiment vind je verschillende categorieën zoals beroeps-, computer-, taal- en vrijetijdscursussen. Het voordeel van Buddywise is dat wij continu bezig zijn in het verbeteren en het verhogen van het aantal cursussen. Ben jij benieuwd naar Buddywise, bekijk dan onze website: https://www.buddywise.nl/.

Ben je nog niet overtuigd van het concept? Probeer het voor 15 dagen gratis uit en ervaar het concept van Buddywise. Kies een cursus, leer samen en beheers een nieuwe specialiteit!


Producten & Diensten:
Het aanbieden van online cursussen voor onder andere taal, beroep, hobby en computer.
Schrijf uw recensie over BuddyWise
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
14 km
Stichting Kunstencentrum Venlo
Arsenaalplein 2
5911 BR Venlo
16 km
Djembé Bayasana
Binnenweg 8
5757 PD Liessel
19 km
Bloome Boorderieke 't
Hoogstraat 51
6011 RX Ell
20 km
Instituut voor Ecl Energetische Natuurgeneeskunde
Thornerweg 3/A
6097 NC Heel
20 km
Art d' Argile
Dorpsstraat 81
6074 GB Melick
25 km
Pascalle Bij Creatieve Workshops
Oudestraat 14
5761 PJ Bakel