Geschikt Speelgoed - Groningen

Geschikt Speelgoed

Helper Esweg 6
9722RR
Annemieke Eggink
2014
NL852578647B01
EZ
2
Omschrijving:
Wie zijn wij en wat vinden wij?
Bij elke leeftijd hoort een andere spelontwikkeling. Een dreumes is met hele andere dingen bezig dan een kleuter. Welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijdsfase? Welk speelgoed is bijvoorbeeld geschikt voor een baby van acht maanden? En wat koop je voor een meisje die vier wordt, of voor een jongen die tien wordt? Soms lastig om een juist antwoord op te vinden. Of je nu een cadeau voor je eigen kind of voor een ander kind wilt aanschaffen, het is een ingewikkelde zoektocht.

Wij willen het je makkelijk maken: logisch en snel zoeken.
Om deze zoektocht naar passend speelgoed makkelijker te maken hebben wij, twee jonge moeders, een overzichtelijk website gecreëerd, een speelgoed zoekmachine. Alleen het leukste en geschiktste speelgoed is op de website geselecteerd. De producten zijn logisch onderverdeeld in verschillende categorieën en thema’s. Het principe van de site is heel simpel: zoek op leeftijd, op type speelgoed, op merk of op prijs. Heb je geschikt speelgoed gevonden? Wij zorgen dat je direct wordt doorgelinkt naar de juiste pagina van een betrouwbare webshop. Natuurlijk is er, naast het speelgoed, ook handige achtergrondinformatie te vinden over verschillende leeftijdsfasen, bijbehorende spelontwikkeling, merken en producten.

Zorgvuldig geselecteerde speelgoed producten
De producten op de website zijn zorgvuldig geselecteerd. Alleen producten waar ouders en/of kinderen tevreden over zijn komen op de website. Trends en ontwikkelingen op het gebied van speelgoed worden gevolgd, zodat de website up to date blijft. Ouders en kinderen van nu willen graag bijzonder en origineel speelgoed. Tevens is retro of vintage speelgoed erg hip. Om bij deze wensen aan te sluiten zijn de leukste hierbij horende speelgoeditems in thema’s ondergebracht.

Schrijf uw recensie over Geschikt Speelgoed
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
22 km
Wiersema Modelbouw
Kerkstraat 34
9641 AS Veendam
33 km
Top 1 Toys/Bruna-Postkantoor
Grote Brink 3
9531 AK Borger
37 km
Dieuwke's Hobby en Kado Shop
Hoofdstraat 96
9244 CR Beetsterzwaag
40 km
Poppendokter Restauratie Atelier De Poffer
Zuiderdiep 104
9571 BE Tweede Exloërmond
52 km
Volgers Spel en Hobby
Van Harenspad 6/14
8442 CD Heerenveen
55 km
Intertoys
Oosterstraat 50/52
8331 HE Steenwijk