Improve Physiotherapy - Wageningen

Improve Physiotherapy

Bornsesteeg 2
6708 PE
Matthijs Klaassen
EZ
1
Omschrijving:
Improve Physiotherapy is dé fysiotherapeut voor medewerkers en studenten van Wageningen University & Research (WUR). Maar ook inwoners van Wageningen, Ede en Bennekom van buiten de universiteit zijn van harte welkom in de praktijk.

Beter in beweging! Daar draait het allemaal om bij Improve Physiotherapy. Iedereen heeft wel eens last van zijn rug of nek, maar ook voor mensen met sportblessures of patiënten na een operatie is herstel erg belangrijk. Fysiotherapie moet altijd bijdragen aan beter bewegen.

Bij Improve Physiotherapy kun je terecht voor preventieve behandelingen, behandelingen voor klachten aan gewrichten en spieren en voor advies bijvoorbeeld gericht op sport. Je wordt behandeld en begeleid door een ervaren gediplomeerde fysiotherapeut.

Improve Physiotherapy is in Wageningen en omgeving het juiste adres voor het behandelen van je sportblessures. Maar Improve Physiotherapy doet veel meer voor sporters. Wij zorgen dat je zo optimaal mogelijk kunt sporten, met zo min mogelijk kans op blessures. Samen met jou stelt Improve Physiotherapy een op maat gemaakt sportadvies samen. Op die manier haal je de beste prestaties. Of je nu topsporter bent, of sport op recreatief niveau.

Schrijf uw recensie over Improve Physiotherapy
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
446 mt
Tarthorst Fysiotherapie
Tarthorst 677/679
6708 HX Wageningen
582 mt
Fysio Flex Fysiotherapiepraktijk
Floralaan 77
6708 EH Wageningen
614 mt
Blanken Mart Fysiotherapie
Kolkakkerweg 2/B
6706 GM Wageningen
891 mt
Marcusse Fysiotherapie & Arbeidsreïntegratie
Ooststeeg 150
6708 AZ Wageningen
955 mt
Fysio Centrum Wageningen
Geertjesweg 21/A
6706 EA Wageningen
981 mt
Kinderfysiotherapie Wageningen
Rooseveltweg 408/A
6707 GX Wageningen