Praktijk voor osteopathie Jantzen - Barneveld

Omschrijving:
Osteopathie is een geneeswijze waarbij men ervan uit gaat dat lichamelijke klachten kunnen ontstaan door bewegingsverlies van onder andere botten, organen en delen van de schedel. Dit bewegingsverlies kan ontstaan zijn na bijvoorbeeld een val, operatie, zware bevalling, verkeerde voeding, een ontstekingsreactie, etc. Ook langdurige emotionele spanning kan een spanningsverandering van de organen en hun steunweefsel veroorzaken met een bewegingsverlies als gevolg.

De osteopathie kent een aantal principes:
• Structuur en functie zijn aan elkaar gerelateerd
• The arterial rule : een optimale doorbloeding zorgt voor de mogelijkheid van een optimale functie
• Alles draait om beweging in het lichaam: bewegingen geïnitieerd door spierarbeid, bewegingen geïnitieerd door de hartslag, bewegingen door veranderingen in het hersenvocht en de bloedstroom door de veneuze sinussen in de schedel.
Door training kan de osteopaat met de handen de beweeglijkheid van nagenoeg elke structuur binnen het menselijke lichaam waarnemen, beoordelen en zo nodig verbeteren. Door de beweeglijkheid te herstellen stimuleert de osteopaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor klachten beïnvloed worden.

Ik ben bevoegd om volwassen en baby’s en kinderen te mogen behandelen.

Graag wil ik mij aan u voorstellen, ik ben Job Jantzen. De osteopaat van de praktijk voor Osteopathie Jantzen . Na twee jaar gewerkt te hebben als Fysiotherapeut ben ik met veel enthousiasme gaan studeren aan de internationale academie voor Osteopathie, waar ik in 2002 afstudeerde, met lof. Op 18 juni 2004 is de praktijk voor osteopathie goedgekeurd door het Nederlands register voor osteopathie.
Op 18 juni 2004 is de praktijk voor osteopathie goedgekeurd door het Nederlands register voor osteopathie. In 2004 opende ik de deuren van mijn praktijk.

Naast vele post-opleidingen ben ik geslaagd voor de opleiding osteopathie bij baby's en kinderen. Ook heb ik een studie ayurveda en toegepaste kinesiologie gevolgd.

Schrijf uw recensie over Praktijk voor osteopathie Jantzen
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Ensu Praktijk
Johannes Elsevierlaan 6
3771 KK Barneveld
3 km
Hooyer T G
Plaggenmeierslaan 18
3781 DN Voorthuizen
4 km
APS Pijnbestrijdingstherapie Mw J P vd Horst
Rulerweg 1
3771 SC Barneveld
6 km
Natuurgeneeskunde voor Mens en Dier
Schoonhorsterweg 9
3772 TJ Barneveld
8 km
Iris Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Hoge Boeschoterweg 78
3886 PR Garderen