Handige Horren | Hugo’s Horren - Nijmegen

Handige Horren | Hugo’s Horren

Karrengas 40
6511GS
Wessel Nuwenhof
2019
864305886B01
VOF
4
Omschrijving:
In 2019, tijdens de studie Ondernemerschap & Retail Management aan de HAN in Nijmegen, zijn we gestart met een montagebedrijf in de horren branche. Een lokaal georiënteerd bedrijf met de focus op het inmeten en plaatsen van raamhorren en hordeuren. Hierbij nemen we het gehele proces van inmeten tot en met montage uit handen, thuis bij de consument. Door de jaren heen hebben we meer dan honderden kozijnen gezien. Uit onze eigen ervaring weten we dat bij elk kozijn een goede oplossing voor een hor te plaatsen is. Met de kennis en ervaring die we in de praktijk hebben opgedaan, willen we deze vertalen in de inmeet- en montage-instructies en iedereen Handig maken met Horren.

Handige Horren is geboren en ontstaan uit de wens om consumenten een eenvoudig en toegankelijk alternatief te bieden voor het aanschaffen van kwalitatief hoogwaardige horren en hordeuren. Als online bedrijf richten we ons op de verkoop van deze producten en hebben we ons daarom gespecialiseerd in de inmeet- en montage-instructies, zodat de consument zelf gemakkelijk horren kan inmeten en plaatsen.

Onze missie is iedereen Handig maken met Horren. Ofwel het proces van aanschaffen en installeren van horren en hordeuren zo eenvoudig mogelijk maken en hierdoor levertijd te minimaliseren. Dit doen we door middel van heldere en gedetailleerde instructies en door het aanbieden van persoonlijk advies. Bovendien staan we altijd klaar om onze klanten te helpen met vragen en ondersteuning bij het installeren van hun producten.


Producten & Diensten:
Inmeten en montage van Horren en hordeuren
Schrijf uw recensie over Handige Horren | Hugo’s Horren
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
8 km
Arts-Hock Zonwering & Raambekleding
Nieuweweg 267/D
6603 BN Wijchen
10 km
Rutolux Binnenzonwering & Raambedekking
Ambachtsweg 19/A
6562 AZ Groesbeek
10 km
Jansen Rolluiken en Zonwering
Kruisbergseweg 54
6601 DD Wijchen
16 km
Aerofil Zonwering BV
Het Ambacht 52
6931 EZ Westervoort
17 km
Wichhart Veranda's BV
Ringbaan Zuid 10
6905 DB Zevenaar
23 km
Hintum Rolluiken & Zonweringspecialist Van
Saksenweg 50
5349 BX Oss