GOO-Limburg - Mechelen

Omschrijving:
Bij GOO-Limburg draait het om de perfecte mix van genieten, ontdekken en overnachten in het prachtige landschap van Zuid-Limburg. De regio staat bekend om haar tradities, sfeer en bourgondische levensstijl, en dat is precies wat we bij GOO-Limburg willen laten ervaren.
Als het gaat om genieten, ben je bij GOO-Limburg aan het juiste adres. Wij bereiden heerlijke bourgondische gerechten met streekproducten in ons pop-up restaurant, dat regelmatig te vinden is op diverse campings in en rondom Epen in Zuid-Limburg. Zo kun je in alle rust genieten van de lokale lekkernijen.
Het ontdekken van de regio is net zo belangrijk. Wij organiseren daarom een breed scala aan activiteiten en evenementen die je kunt ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld paintballen in Limburg, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.
Voor een unieke overnachting kun je terecht op de verschillende campings in Limburg waar we mee samenwerken. Hier kun je genieten van de rust en de natuurlijke omgeving, terwijl je toch dichtbij alle activiteiten en bezienswaardigheden van GOO-Limburg bent.
Tot slot bieden wij ook kinderpaintball aan, een veilige en spannende manier voor kinderen om actief bezig te zijn en nieuwe vrienden te maken. Kortom, bij GOO-Limburg draait het om een onvergetelijke ervaring van genieten, ontdekken en overnachten in het prachtige Zuid-Limburg.

Schrijf uw recensie over GOO-Limburg
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
4 km
Hartgerink Prof Audio & Recording Engineer
Crapoel 4
6271 NW Gulpen
7 km
Photoaction
Pastoor Steinbuschstraat 12
6321 BX Wijlre
9 km
Purpose Relatiemarketing & Events
Termaar 6
6269 AH Margraten
9 km
Pixiedust Productions
Grachtstraat 29
6305 AM Schin op Geul
9 km
Aim Music NL
Concordiastraat 6
6269 GB Margraten
10 km
ASP Adventure BV
Oud-Valkenburg 2/A
6305 AB Schin op Geul