Eco-Roofing B.V. - Landgraaf

Eco-Roofing B.V.

Buizerdweg 1
6374BS
Brain Schoenmakers
2022
NL864862040B01
BV
1
Omschrijving:
Eco-Roofing B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van duurzame dakbedekking en het onderhouden van daken. Een van de diensten die het bedrijf aanbiedt, is het wit schilderen van platte daken.

Het schilderen van een plat dak in het wit heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan het de temperatuur van het gebouw aanzienlijk verlagen door de reflectie van zonlicht. Dit kan leiden tot een vermindering van het energieverbruik en een verbetering van het comfort van de bewoners of gebruikers van het gebouw. Ten tweede kan het de levensduur van de dakbedekking verlengen doordat de verf de dakbedekking beschermt tegen de elementen en UV-straling.

Eco-Roofing B.V. maakt gebruik van hoogwaardige verfproducten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op daken. Het bedrijf heeft ervaren en gekwalificeerde vakmensen in dienst die de verf op een professionele en nauwkeurige manier kunnen aanbrengen. Ze zorgen er ook voor dat het dak grondig wordt gereinigd en voorbereid voordat de verf wordt aangebracht, om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht en een lange levensduur heeft.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het schilderen van uw platte dak, dan kan Eco-Roofing B.V. u zeker van dienst zijn. Met hun expertise en hoogwaardige materialen kunt u er zeker van zijn dat uw dakbedekking goed wordt beschermd en dat uw energiekosten worden verlaagd.

Schrijf uw recensie over Eco-Roofing B.V.
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
4 km
Aannemersbedrijf Jongen BV
Hompertsweg 34
6371 CX Landgraaf
4 km
Bouwbedrijven Jongen
Hompertsweg 34
6371 CX Landgraaf
5 km
Renovatiebedrijf Leen Schoonhoven
Hoofdbroekerweg 18
6443 XW Brunssum
5 km
M de W Woningonderhoud BV
Maastrichtstraat 30
6415 XP Heerlen
6 km
Moonen Bouwbedrijf Jos
Kerkraderweg 22
6372 TZ Landgraaf
6 km
HBS Aannemersbedrijf Bouw
Noorderkroon 12
6418 KL Heerlen