Restaurant Grebbelounge - Renswoude

Omschrijving:
Welkom bij Restaurant Grebbelounge, uw bestemming voor culinair en evenementen op het historische Fort aan de Buursteeg. Sinds onze start in 2017 zijn wij geëvolueerd naar een diverse locatie waar hartelijkheid en uitmuntendheid centraal staan.
Zakelijke bijeenkomsten krijgen een nieuw perspectief als u met ons samenwerkt. In de stimulerende setting van Fort aan de Buursteeg bieden wij kwalitatieve vergaderruimtes aan die innovatie en samenwerking bevorderen. Van korte brainstormsessies tot meerdaagse strategische bijeenkomsten, wij zorgen voor de perfecte omgeving.
Er is meer. Ook voor uw bruiloft is Restaurant Grebbelounge een sfeervolle plek. Het Fort aan de Buursteeg biedt een bijzondere achtergrond geschikt voor zowel de huwelijksceremonie als het feest.
Ons culinaire team wordt geroemd om zijn innovatieve en heerlijke creaties, gemaakt met de meest verse seizoensproducten. Of het nu gaat om een ​​intieme maaltijd, een zakenlunch of een grootschalige bijeenkomst, onze koks kunnen u een heerlijke beleving bezorgen.
Wij nodigen u uit om zelf de diversiteit van Restaurant Grebbelounge te ontdekken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een ​​afspraak te maken.


Producten & Diensten:
Restaurant, Eten en drinken, Vergaderen, Trouwlocatie, Heisessie en Teambuilding
Schrijf uw recensie over Restaurant Grebbelounge
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Hof Restaurant en Zalenverhuur De
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude
3 km
Theeschenkerij Dicky's van Maurik
Dorpsstraat 11
3927 BA Renswoude
4 km
De Dennen Restaurant & Zalen
Utrechtseweg 34
3927AW Renswoude
4 km
Dennen Café Restaurant De
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
4 km
Restaurant Dennen De
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude