Benelux Koeling - Rotterdam

1 1
Benelux Koeling 1
1 recensie voor Benelux Koeling

In het voorjaar van 2016 hebben we in ons huis een airco buitenunit met twee binnenunits laten plaatsen door de heer Hatenboer met zijn bedrijf Benelux koeling.
De heer Hatenboer kwam netjes bij ons langs met een goed verhaal en duidelijke offerte voor de aanschaf hiervan en de montage. Alles zou super netjes worden afgeleverd en in een dagje geplaatst zijn.
Echter bleek dit alles anders.
De montage duurde tot laat in de avond. Achteraf bleken de binnenunits niet goed zijn opgehangen. De kasten zijn meerdere malen verhangen. Steeds liep er water uit de units.
1 Keer kwamen we terug van vakantie stond de vloer en de kast onder water. Hiervoor heeft de heer Hatenboer via zijn privé verzekering 100 euro vergoed. Toen we de airco na eindelijk 1 jaar wilde gebruiken bleek dat ze het maar 3 dagen deden. Daarna bliezen ze alleen nog maar warme lucht.
De Heer Hatenboer was toen niet meer te benaderen. Op telefoontjes en mailtjes reageerde hij niet meer. Uiteindelijk stond hij ineens voor de deur en vulde de unit met stikstof. Zelf vond hij dit een hele nette service. Uiteindelijk deed de airco het niet meer na 3 dagen. Ook toen was de heer Hatenboer in geen wegen of velden meer te bekennen.
Ik heb uiteindelijk contact opgenomen met de importeur van Mitsubishi airconditing Nederland. Dit bleken twee bedrijven te zijn. Deze hebben me goed geholpen. Beide hebben een rapport op laten maken van het systeem bij ons thuis. Hieruit kwam dat de airco zeer slecht in opgehangen, verschrikkelijk is afgewerkt en dat door het verhangen de stikstofleiding defect is geraakt.
De importeur adviseerde ons om een advocaat in de hand te namen. Dit hebben we uiteindelijk gedaan. Maar ook deze kon geen contact krijgen met de heer Hatenboer. Uiteindelijk was de laatste stap om hem voor de rechter te dagen. Dit was nu geen optie meer doordat we al heel veel kosten kwijt zijn aan de advocaat en dat dit alleen nog maar veel meer zou worden. Uiteindelijk moeten we het nu op onze kosten zelf laten maken. Ik zou daarom zeggen ga niet in zee met Beneluxkoeling en al zeker niet met de heer Hatenboer.

Schrijf uw recensie over Benelux Koeling
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
392 mt
Huisman Service en Onderhoud Fred
Vliststraat 2
3044 ET Rotterdam
2 km
Verhaar Gebeko
Innsbruckweg 158
3047 AH Rotterdam
2 km
Verhaar Koel- en Luchttechniek BV
Innsbruckweg 158
3047 AH Rotterdam
2 km
Carrier Transicold Netherlands BV
Pittsburghstraat 21
3047 BL Rotterdam
2 km
Meer Koeling
Zestienhovensekade 174
3043 KV Rotterdam
2 km
Centercon Technische Groothandel BV
Kiotoweg 60
3047 BG Rotterdam