Ger van Voorst Stukadoorsbedrijf - Heerlen

1 1
Ger van Voorst Stukadoorsbedrijf 1
1 recensie voor Ger van Voorst Stukadoorsbedrijf

Wij zijn via via bij Ger terecht gekomen. Dit leek ons in eerste instantie een goede keuze. Zijn namelijk bij een project gaan kijken waar hij bezig was en dit zag er allemaal netjes uit. Hij zou ons hele huis stuken binnen +- 3 weken.
Echter heeft het uiteindelijk 2 en een halve maand geduurd.
De eerste week toen Ger kwam ging het allemaal goed maar daarna hadden we het eigenlijk meteen af moeten kappen. Hij begon veel te veel opdrachten aan te nemen waardoor hij nog maar een uurtje per dag bij ons aan het stuken was en soms zelfs gewoon niet kwam. En als hij wel kwam dan kwam die al kuchend en zeurend binnen hoe moe hij wel niet was en dat hij het niet meer zag zitten, niet echt professioneel als je het mij vraagt. Het werk heeft het ook echt af laten weten. De kamer waar hij is begonnen is echt perfect gestuukt maar dat was het dan ook. Sommige muren zijn zo dramatisch dat we nog geen licht meer aan durven te maken. Hij gooit het dan ook hierop en zegt dat dit door het licht komt maar naar mijn mening moet stukwerk gewoon perfect zijn daar betaal je immers ook voor.
Wij hebben echt spijt dat wij voor Ger hebben gekozen.
Dus mensen ookal vraagt Ger misschien iets minder dan een andere stukadoor geef aub gewoon wat extra geld uit dan weet je zeker dat het goed is! Wij zullen het helaas opnieuw bij moeten laten werken en zijn uiteindelijk dus meer geld kwijt. Hadden we dit geld beter eerder aan een fatsoendelijke stukadoor uit kunnen geven.

Schrijf uw recensie over Ger van Voorst Stukadoorsbedrijf
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
336 mt
Stukadoorsbedrijf René Creugers
Jules Kayserstraat 30
6412 ZR Heerlen
605 mt
BPG Sieben
Huisbergerstraat 95
6413 VL Heerlen
2 km
Karic 2
Schelsberg 13
6413 AA Heerlen
2 km
Siebremo Spuitwerken/Spackwerk
Ten Esschen 38
6412 PR Heerlen
3 km
Manders Stucadoorsbedrijf
Baron Mackaystraat 73
6415 GK Heerlen
3 km
Hagedoorn H
Van Rappardstraat 21
6415 GC Heerlen