Alpex Goggles - Utrecht

Alpex Goggles

Makassarstraat 13
3531 VJ
0618424872
Frits Thijs
2019
VOF
2
Omschrijving:
Onze droom is om zowel lokaal als globaal een positieve bijdrage aan mens en milieu te leveren door duurzame skibrillen te ontwikkelen.

De afgelopen jaren heeft de wereld zich niet ontwikkeld zoals wij dat graag zouden zien. Dit komt omdat de mens altijd maar streeft naar meer en meer. Iets waar Alpex niet achter staat. De aarde heeft ons veel moois te bieden. Veel moois dat beperkt houdbaar is en dat door de invloed van de mens hard achteruitgaat. Daarom staat Alpex ervoor om zelf een positieve verandering te brengen in de wereld. Dit doen we door middel van het duurzaam initiatief dat we zijn gestart. Zo geloven we met Alpex Goggles erin dat we zowel lokaal als globaal een positieve bijdrage kunnen leveren aan mens en milieu. Om die reden zullen wij de komende jaren proberen onze bijdrage stapje voor stapje te vergroten. Enerzijds door ons eigen bedrijf te verduurzamen, anderzijds door jou te inspireren en handvatten te geven om zelf iets bij te dragen.


Producten & Diensten:
Onze droom is om zowel lokaal als globaal een positieve bijdrage aan mens en milieu te leveren door duurzame skibrillen te ontwikkelen
Schrijf uw recensie over Alpex Goggles
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Tafeltennis- en Racketwinkel De
Amsterdamsestraatweg 102
3513 AK Utrecht
2 km
Temming Sporthuis Henk
St.-Jacobsstraat 321
3511 BP Utrecht
2 km
Aktie Sport
Oudegracht 85/A
3511 AD Utrecht
2 km
Supervet
Bakkerstraat 11
3511 JV Utrecht
2 km
Foot Locker
Steenweg 66/68
3511 JT Utrecht
2 km
Sport-Inn
Bakkerstraat 9
3511 JV Utrecht